استراتژیهایی هوشمندانه برای موفقیت در کسبوکار با کمترین ریسک مالی!
اگر دربارهی ایدههای کسبوکاریتان هیجان دارید، ولی جرات نمیکنید از شغل روزمرهتان استعفا دهید و آیندهتان را به خطر بیندازند، کتاب «دریچه ای به سوی کسب و کار اینترنتی» بهترین کتابی است که میتوانید بخوانید! و با عمل کردن به دستورات آن می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید .
بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو (Write SEO Content) تکنیکی است که از آن برای افزایش بازدید از صفحات و بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو جهت جذب ترافیک بیشتر استفاده می شود. نوشتن یک محتوای سئو شده برای موتورهای جستجو نیازمند مهارت های نوشتاری خوب برای ایجاد مقاله ای جذاب با خوانایی آسان است. استراتژی استفاده از کلمات و عبارات کلیدی در متن مقاله و استفاده از لینک ها می توانند در این زمینه به کمک شما بیایند.
برای اینکه شما هم بتوانید محتوای سئو متناسب با اصول بهینه سازی برای موتورهای جستجو بنوسید، مراحل گفته شده در ادامه مقاله را دنبال کنید.
در بسیاری از جلسات مشاوره ای یا پرسش بسیاری از کاربران این است که چگونه یک محتوای سئو شده برای گوگل بنویسم ؟ همیشه می پرسند آیا کار سختی هست ؟ راز نوشتن یک محتوای بهینه شده برای گوگل چیست ؟ راستش هیچ گونه رازی وجود ندارد . فقط چند تکنیک ساده هست که شما می توانید با رعایت کردن تکنیک های زیر یک مقاله بهینه شده برای گوگل داشته باشید .
مهم نیست شما از چه نرم افزار سایت ساز یا سی ام اسی برای سایت خود استفاده می کنید ، در ویدیو من در سایت ساز وردپرس آموزش دادم ، اما شما با هر نوع سایت سازی مثل جوملا ، مجنتو ، پرستاشاپ و یا سایت سازی های اختصاصی می تونید با استفاده از این تکنیک یک مقاله بهینه شده برای گوگل داشته باشید .
بسیاری از افراد هستند که در خانه خود و با یک دستگاه کامپیوتر و به همراه یک خط اینترنت کسب درآمد اینترنتی دارند. بله به همین سادگی، نه هزینه دفتر کار می دهند نه هزینه های اضافی مثل دستمزد کارمندان یا پول آب و برق و گاز! مجوز کار هم ندارند. اکثر کارآفرینان برتر دنیا کار و کسب شان را از خانه خود و جایی که در آن زندگی می کردند شروع کردند. جالب نیست؟ من در این مقاله به شما می گویم کسب و کار اینترنتی خانگی چیست؟ و چه مزایایی دارد و چگونه باید راه اندازی شود. پس پیشنهاد می کنم ادامه این مقاله را بخوانید.
اگر می خواهید برای وب سایت خود نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد تهیه کنید و نمی دانید باید چطور این کار را انجام دهید در این آموزش قدم به قدم به شماخواهم گفت که چگونه اینماد وب سایت خود را فعال نمایید.
نماد اعتماد الکترونیکی مجوز فعالیت شما در کسب و کار اینترنتی است که توسط وزارت صنعت ، معدن و تجارت ارائه می شود. شما برای گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی نیاز به گذراندن مراحلی دارید که در این محصول به آن خواهیم پرداخت.
اینماد برای هر کسب و کاری یک ضرورت محسوب می شود و نیاز است که اگر در کار خود جدی هستید حتما نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشید. با فراخوان های بسیار انبوهی که از جانب وزارت صنعت و پلیس فتا در خصوص فروشگاه های دارای اینماد ارائه شده است مردم به وب سایت های دارای نماد اعتماد دارند و خیلی سخت از سایت های بدون نماد اعتماد خرید می کنند.
برای اینکه بتوانید نماد اعتماد دریافت کنید می بایست اول سایت خود را به صورت کامل راه اندازی کرده باشید ، یعنی هاست و دامنه را خریداری کرده باشید ، سایت خود را نصب کرده باشید ، وب سایت خود را تکمیل کرده باشید ، صفحه اصلی وب سایت شما می بایست کامل باشد و هیچ گونه ایرادای نداشته باشد. محصول یا محصولات خود را می بایست در سایت قرار داده باشید ، اگر تعداد محصولات شما زیاد می باشد ، حداقل ۱۰ تا را به صورت کامل به همراه توضیحات و تصاویر و قیمت واقعی آن ها در سایت قرار داده باشید .
یکی از نکات مهمی که در گرفتن نماد اعتماد الکترونیک مهم می باشد ، صفحه درباره ما می باشد ، در این صفحه باید نکاتی را رعایت کنید ، اطلاعات کامل از شرکت یا مجموعه خود باید قرار دهید ، درباره مدیر عامل یا درباره مدیر سایت ، هدف ایجاد وب سایت ، اطلاعات کامل تماس و آدرس و اینکه در صورت امکان تصاویر محل کسب و کار خود را قرار دهید .
مسئله بعدی که باید به آن دقت کنید این است که صفحه سبد خرید شما می بایست کامل باشد ، یعنی زمانی که کاربر محصولی را سفارش می دهد ، از لحظه سفارش تا صفحه پرداخت باید مراحل بدون مشکل اجرا شود . کاربران باید بتوانند به راحتی عضو وب سایت شوند ، بتوانند وارد پروفایل کاربری خود شوند و به تاریخچه سفارشات دسترسی داشته باشند .
شما می بایست یک صفحه قوانین و مقررات در سایت خود ایجاد کنید و آن را در یکی از منوهای سایت به نمایش بگذارید .
برای اینکه کارشناس اینماد وب سایت شما را تایید کند می بایست یک نام کاربری به همراه پسورد آماده کنید ، تا زمان ثبت نام اینماد آن را به کارشناس نماد اعتماد الکترونیک ارائه دهید . نام کاربری شما می توانید demo و پسورد هم می تواند demo باشد .
بعد از اینکه وب سایت خود را تکمیل کرده اید ، می توانید وارد سایت نماد اعتماد الکترونیک شوید و در آن ثبت نام کنید . مراحل عضویت را طی کنید . در ویدیو زیر به صورت کامل به شما یاد خواهم داد که چگونه در سایت عضو شوید و چگونه درخواست نماد اعتماد الکترونیک بدهید .
اگر شما صاحب کسب و کار اینترنتی هستید , و یک سایت دارید , لازم است بدانید که میزان بازدید سایت شما به چه صورت می باشد . در این ویدیوی آموزشی من به شما یاد خواهم داد که برای سایت خود یک آمار گیر سایت پیشرفته و صد البته رایگان نصب کنید و در سایت خود به کار بگیرید .
یک آمارگیر خوب می تواند به شما کمک کند تا در مسیر کسب و کار اینترنتی ، کار خود را آنالیز کنید ، سیستم های آمارگیر سایت مثل یک حسابدار عمل می کنند ، در لحظه به شما می گویند چه افرادی در کدام صفحات سایت شما وارد شده اند ، بیشترین صفحاتی که بازدید داشته اند کدام صفحات هست یا کدام صفحه شما کمترین نرخ بازدید را داشته است .
یکی دیگر از امکانات بی نظیر این سیستم این می باشد که می تواند به شما بگوید بیشترین جستجویی که در سایت شما شده است چه بوده ، حتما شما در سایت خودتان باکس جستجو دارید ، این سیستم به شما می گوید کاربران بیشتر چه چیزی را سرچ کرده اند و اینکه به کدام صفحات رفته اند .
می توانید با این سیستم به طرو دقیق آنالیز کنید کاربران بیشتر با چه کلمات کلیدی وارد سایت شما شده اند . و به کدام صفحات ارجاع داده شده اند .
در این مقاله من شما به صورت کامل یادخواهید گرفت که به چه صورت برای وب سایت خود یک آمار گیر بسیار پیشرفته نصب کنید ، صفر تا صد کار در این ویدیو آموزش داده شده است .
در این آموزش ویدیویی به برخی از مشکلات هنگام نصب پرداخته شده ، مشکلاتی که خیلی از کاربران با آن روبرو هستند .
در قسمت اول ویدیو آموزش نصب Piwik بر روی هاست آموزش داده شد است و در قسمت دوم آموزش راه اندازی و تنظیمات اسکریپت آمارگیر Piwik آموزش داده شد است .